Slide BUSINESS
TO BUSINESS

Waarom een GymDonkey?

GymDonkey gelooft dat digitale ondersteuning, vooralsnog door de smartphone in combinatie met sport-apps, een cruciale rol gaat spelen tijdens het trainen, revalideren en bewegen van sporters, kinderen, jongeren en ouderen.

De jongere generaties digitaliseren fitness onder andere door zichzelf te filmen en zo de lichaamshouding te bekijken en training- en voedingsschema’s vast te leggen. Maar ook bestaan er talloze apps die oefeningen 3d visualiseren ten behoeve van revalidatie en vitaliteit onder ouderen. App makers en sportscholen denken na over de user interface van de app maar niet over het functionele gebruik van de smartphone in de gym. GymDonkey doet dat wel! Jij kiest de training, jij behaald resultaat en wij dragen de rest. Verras uw klanten met dit unieke Nederlandse product.
DUTCH DESIGN - MADE IN HOLLAND

GymDonkey als relatiegeschenk of in een goodiebag voor uw gym of bedrijf?

Wij hebben ons product zo ontworpen dat elk onderdeel naar wens van de klant is aan te passen. Omdat wij in de omgeving Eindhoven produceren kunnen we snel schakelen en korte levertijden garanderen. Maatwerk van een GymDonkey bestaat uit de volgende onderdelen.

1. Brandlabel met logo en/of naam. Vanaf 20 stuks
2. Phone en Magnet holder in een RAL kleur. Productie op aanvraag.
3. Elastieken met logo en/of naam geborduurd. Productie op aanvraag.

SPONSOR
FLANDERS THROWDOWN
BELGIUM
SPONSOR
CROSSFIT OPEN 19.2 POWERHOUSE
COLLABORATION
AND
SPONSERING