About us

Kernwaarden

  1. Wij geloven dat elke atleet ondersteuning kan gebruiken. Niemand behaalt zijn of haar doel helemaal alleen.

  2. Wij bieden de atleet meer focus tijdens de workout en de ondersteuning van sport-essentials om doelen sneller te bereiken.

  3. Wij bouwen sidekicks. GymDonkey is een product gemaakt om de atleet te ondersteunen door al zijn of haar sport-essentials in één pakket te bundelen en gemakkelijk te gebruiken.

Het ontstaan

Toen Mart Vermeulen een aantal jaren geleden een flinke schouderblessure opliep had hij geen idee welke gevolgen dit zou hebben. Hij leerde de harde les dat hij niet alleen zijn waterpoloteam kwijt zou raken, maar ook dat hij steeds grote moeite moest doen om in vorm te blijven.

De voortdurende topsportbegeleiding en stimulering van zijn trainers, coaches en medespelers hadden hem gedreven om te verbeteren en te groeien. Die externe stimulansen vielen opeens weg. Mart moest zelf zijn ritme gaan bepalen, zijn schema’s opstellen, zijn doelen halen.

Hij vond in de sport-apps, schema’s en statistieken een krachtige vervanger. De smartphone werd een onmisbaar attribuut bij het formuleren en behalen van persoonlijke ‘targets’. Als hij nu naar de gym ging had hij niet alleen een bidon en een handdoek bij zich, maar ook zijn smartphone. Hij ergerde zich aan de losse attributen en zocht een hulp, een steun, iets om zijn essentials bij elkaar te houden op een plek waar hij ze nodig had.

Als ontwerper, zijn tweede passie ontwikkelde hij de GymDonkey. Een vriendelijke, standvastige en onverwoestbare buddy die je ‘sport-essentials’ meetorst in de gym en ze voor je vasthoudt op de plek waar je ze wilt hebben: vastgekleefd aan het staal van de trainingsapparatuur: solide, veilig, bij de hand.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »